Cross Cafe Restaurant Århus logo

Menukort

Morgenmad

Drikkevarer

Hyldeblomst, Tranebær, Solbær, Kirsebær, Hindbær og Æble/Solbær

Drinks

COCKTAILS

Mørk Havana Rom, Lime, Mynte, Rørsukker, Danskvand

Aperol Aperitivo, Mousserende vin, Danskvand

Mørk Havana Rom, Hyldeblomst, Jordbær, Citron

Absolut Vodka, Cointreau, Passionsfrugtsirup, Appelsinjuice, Fløde

Absolut Vodka, Lime, Passionfrugtsirup, Lemon Soda

Absolut Elyx Vodka, Kahlua, DB. Espresso Shot, Vaniljesirup

Galliano, Citron, Sukkersirup, Æggehvide

80,-

 

Lys Havana Rom 3 år, Jordbær, Citron

70,-

Varme drikke

Earl Grey, Grøn Kvæde, Orange, Mango, Frisørens Blanding (Urte the), Mormors bær the, Ren Lakridsrod, Chai, Baileys, 

Kop 36,-

Øl

Øl

Carlsberg, Tuborg Classic, Tuborg Rå

Jacobsen Ekstra Pilsner, Jacobsen Pale Ale, IPA, Jacobsen Brown Ale, Somersby Æble, Brooklyn East India Pale Ale, Tuborg Rød (kort periode)

Corona, Carlsberg Nordic, Grøn Tuborg, Crabbie´s (ginger beer)

Dark Lager, India Pale Ale & Saaz Blonde

Cognac, Whiskey og Rom

Whiskey

CHIVAS REGAL (Blend)

JAND B (Blend)GLENMORANGIE (Single Malt)

ABERLOUR (Single Malt)

OBAN (Single Malt)

GLENKINCHIE (Single Malt)

DALWHINNIE (Single Malt)

CRAGGANMORE (Single Malt)

Cognac

CLES DES DUCS X.O.

VECCHIA ROMAGNA

MARTELL Vs

MARTELL GORDON BLEU

LEOPOLD GOURMEL

REMY MARTIN V.S.O.P.

BRAASTAD X.O.

GRAPPA

GRAPPA BAROLO

BASSANO DEL GRAPPA

Rom

EL DORADO 8 ÅR

EL DORADO 12 ÅR

EL DORADO 15 ÅR

EL DORADO 21 ÅR

RON ZACAPPA 23 ÅR

RON ZACAPA XO

Vin

Rødvin

2012, Clos des fous, Chile

2015, Costieres Du Nimes, Frankrig (økologisk)

2011, Scarzello Italien

2012, Clous De Fous, Chile

2011, Monsanto, Italien

2013, Veneto, Frankrig

Hvidvin

2013, Gourgazaud, Frankrig

2016, Costieres Du Nimes, Frankrig (økologisk)

2014, Domæne gobelsburg, Østrig

Rosé

Mousserende & Champagne

Dagskort 11.00 - 17.00

Sandwiches (11.00 – 17.00)

 

Med marineret grillet kylling, sprød bacon, tomat, agurk, rødløg, salat, syltet gulerod og hjemmelavet karrydressing.

Serveres med salat, tomat, rødløg, agurk, syltede rødløg, varm-røget lakse-salat med urter og creamcheese dressing.

119,-

Italiensk Sandwich

Ciabattabrød. Parmaskinke, mozzarella, pesto, løg, tomat, agurk og syltede rødløg.

119,-

 

 

Salater (11.00 – 17.00)

Serveres med hjemmelavet brød

 

Cæsar Salat

Serveres med grillet kylling, cherrytomater, croutoner, parmesan og dressing. Ekstra kylling +25,-

Serveres med falafel, feta, cherrytomater, saltede mandler, syltede rødløg, edamamebøner, sorte oliven og pesto dressing. Ekstra falafel +25,-

Pastasalat

Grillet kylling, bacon, semi dried tomater, pinjekerner, oliven og parmesan. Ekstra kylling +25,-

Seafood Salat

Koldrøget laks, håndpillede rejer, spidskål, æbler, sesamfrø, mandler, asparges og radiser.

Ekstra laks og rejer +25,-

Varme retter (11.00 – 17.00)

 

Pasta m. Laks

Spinat sovs m. bagt laks, soltørret tomater, asparges, citron og urter.

122,-

På ristet brioche. Serveres med rå æggeblomme, peberrod, rødbeder, løg og kapers. (serveres medium stegt)

Torsk i øl-dej med vores egen sauce tartare og grillet citron.

Stegt rødspættefilet, kold-røget laks, håndpillederejer, asparges, citron og dressing. Serveres på friskbagt foccacia.

Hvidvinsdampede blåmuslinger i flødesauce med grønt og urter. Dertil pommes frites

Burgers (11.00 – 17.00)

I ØKOLOGISK BRIOCHEBOLLE MED SALAT, TOMAT OG RØDLØG. HERTIL SERVERES CURLY FRIES OG MAYO

 

Med grillet hakkebøf i skiver, ost, bacon og burgerdressing. Ekstra hakkebøf +25,-

 

Med 200g. grillet chilihakkebøf, cheddarost, bacon, jalapenos og chilimayo. Ekstra hakkebøf +25,-

 

Med 200 g. grillet kylling, cheddarost, salsa, guacamole, jalapenos og nachos. Ekstra kylling +25,-

 

Snacks (11.00 – 17.00)

Med mayo og heinz

Tortilla chips med cheddar. Serveres med salsa, guacamole og jalapenos.

Aftenkort 17.00 - 21.30

Aftenmenu (17.00 – 21.30)

Fish & Chips

Torsk i øl-dej med vores egen sauce tartare og grillet citron.

Spinat sovs m. bagt laks, soltørret tomater, asparges, citron og urter.

Cæsar Salat

Grillet kylling, cherrytomater, crouton, parmesan og dressing. Ekstra kylling +25,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger i flødesauce med grønt og urter. Dertil pommes frites

Pastasalat

Grillet kylling, bacon, semi dried tomater, pinjekerner, oliven og parmesan. Ekstra kylling +25,-

Serveres med falafel, feta, cherrytomater, saltede mandler, syltede rødløg, edamamebøner, sorte oliven og toppes med pesto dressing. Ekstra falafel +25,-

Seafood Salat

Koldrøget laks, håndpillede rejer, spidskål, æbler, sesamfrø, mandler, asparges og radiser.

Ekstra laks og rejer +25,-

Burgers (17.00 – 21.30)

I ØKOLOGISK BRIOCHEBOLLE MED SALAT, TOMAT OG RØDLØG. HERTIL SERVERES CURLY FRIES OG MAYO

 

Med grillet hakkebøf i skiver, ost, bacon og burgerdressing. Ekstra hakkebøf +25,-

Med 200 g. chilihakkebøf, bacon, cheddarost, jalapenos og chili mayo. Ekstra hakkebøf +25,-

Med 200 g. grillet kylling, cheddarost, salsa, guacamole, jalapenos og nachos. Ekstra kylling +25,-

Snacks

Med mayo og heinz

Tortilla chips med cheddar. Serveres med salsa, guacamole og jalapenos.

Á La Carte 17.00 - 21.45

Forret + hovedret
Eller
Hovedret + dessert

239,-

Forret + hovedret + dessert

289,-

FORRETTER

 

Med creme fraiche (kold spansk tomatsuppe)

Hvidvinsdampede blåmuslinger i flødesauce med grønt og urter.

HOVEDRETTER

 

Serveres med kartofler og sæsongrønt. Dertil en hjemmelavet hollandaise.

Serveres med pommes frites, syrlig sommersalat og hjemmelavet bearnaise.

199,-

Serveres med bagt kartoffel, hvidløgs/urtesmør. Dertil syrlig sommersalat.

DESSERT

 

Med vaniljeis, friske bær og krystalliseret hvid chokolade.

Serveres med vaniljeis.